Wie zijn wij?

VZW Chiro Berkenbloesem

Wij zijn een Vereniging Zonder Winstoogkenmerk. Alle informatie kan je terugvinden onder de pagina VZW Chiro Berkenbloesem onder "Wie zijn wij?".

Privacy

Chiro Berkenbloesem VZW verstuurt regelmatig informatieve berichten over zijn werking of een uitnodiging voor een evenement.  U kan zich, indien gewenst, op elk moment uitschrijven uit onze mailinglijst. Dit kan door een mail te sturen naar informatie@chiroberkenbloesem.be .

Wilt u hier meer over weten? Raadpleeg dan onze privacyverklaring op volgende pagina Privacy

Een vereniging van vrijwilligers

Onze leidingsploeg bestaat uit jonge vrijwilligers. Zonder vergoeding stoppen ze wekelijks vele uren van hun vrije tijd in de Chirowerking en engageren zij zich om alle leden een fijne tijd te bezorgen. En het blijft niet bij de werking op zondagnamiddag alleen: de leidingskringen, vertegenwoordiging in de jeugdraad, eetfestijnen, groepsfeesten, speciale activiteiten en het jaarlijkse bivak… daar kruipt heel wat tijd in.

Informatie

Zoek je info over onze chiro. Kijk dan zeker eens in ons voorstellingsboekje door te klikken op de link. Om een idee te geven over wat erin staat vind je hieronder de inhoudstafel. Voor vragen kan je altijd terecht via ons contactformulier!