Uniform

In onze Chiro is een uniform verplicht! Het uniform is voor alle chiro’s hetzelfde, met uitzondering van de chiropull. Een volledig uniform bestaat uit een pull, t-shirt, rok/short/broek. De Chiro maakt daarnaast ook kousen, schoenen enz. We vragen dat de leden elke zondag minstens 2 stuks aan hebben. Een short/rok en een pull zijn bijvoorbeeld voldoende!

Een nieuw uniform kan je kopen in de chirowinkel De Banier. Er is een Banier in Leuven (J.P. Minckelersstraat 29) en in Brussel (Kolenmarkt 85). 

Onze Chiro heeft ook eigen chiropullen (20 euro) en tshirts (5euro) laten maken. Deze rode sweaters met kap en tshirt kan je elke zondag kopen!

We hebben daarnaast ook een eigen tweedehands verkoopdienst. Hier kan je voor maar 2 euro een stuk van het uniform kopen. Heb je uniformstukken die te klein zijn geworden, dan kan je deze doneren. Je zal er iemand anders zeer gelukkig mee maken! De aankoop van een nieuw uniform is een hele investering!

Iedereen loopt op de Chiro rond met dezelfde kledij en items raken makkelijk verloren. Daarom is het belangrijk om al je kleren goed te merken! Je kan via goedgemerkt handige labeltjes bestellen. Bij regenweer wordt het uniform idealiter aangevuld met een regenjas en waterdichte schoenen. In de winter zijn stevige schoenen, een warme jas, muts en handschoenen essentieel!