Aspi verkoopt Chiro-Kalenders

Beste ouders, vrienden, sympathisanten,

Laten we beginnen met een kleine voorstelling. Wij zijn Rens en Thomas, de Aspi's van dit jaar. In ons laatste jaar als lid zouden we graag komende zomer vertrekken op Buitenlands Kamp, voor ons nog een onbekende bestemming. Dat gaat echter niet zomaar... Daarom beginnen we met een reeks van leuke acties waarvan deze de allereerste. 

Het jaar 2021 is bijna afgelopen en het jaar 2022 staat om de hoek. Daarom verkopen wij gepersonaliseerde Chiro Berkenbloesem-Kalenders. Gepersonaliseerd? Zeker wel! Het betreft een kalender vol met foto's gemaakt op onze Chiro van alle groepen, allerlei leden, leiding én natuurlijk onze mooie gezichtjes. Dat laatste zal jullie waarschijnlijk overtuigd hebben!

Voor iedere kalender die wij verkopen vragen wij €15. De bestelling loopt tot en met 28 november via volgende link: https://forms.gle/1Nps3qzQYUCGcV268.

Jullie zouden ons hier alvast enorm mee steunen en wie weet kan je iemand verrassen met een toffe kalender als cadeau. Ook met het delen van deze actie met vrienden, familie en kennissen kunnen jullie een grote hulp zijn. Wij zijn alvast enorm dankbaar en zien jullie hopelijk snel. 

Enthousiaste groeten, 

Rens en Thomas (Aspi)

Jente en Ewoud (Aspi-Leiding)